Florø (7 av 7)Florø (4 av 7)Florø-Natur (11 av 16)Florø-Natur (15 av 16)Låven (1 av 4)Florø-Natur (13 av 16)lavenslider15-1180x400 copy

slider15-1180x400 copy

Firmatur ut i øyane

SKALLDYRFEST FRA KR 675,-

VI TILBYR

Dere får en hel øy alene, tilgang på levende og fersk lokalfanget skalldyr som hummer, kreps, krabbe og reker (med mulighet for å delta på fangst), vannscooter og havfiske. Servering i låven vår som har spiseplass til 70 personer. Dere kan velge om dere ønsker å ha medbrakt drikke som vi serverer, eller vanlig servering med skjenkeløyve.
Vi avslutter på øya ca. kl. 2300 og turen går videre til Florø på hotellet, hvor festen kan fortsette. Dere kan eventuelt teste utelivet i Florø. Vi tilbyr enkeltrom på hotellet for NOK 400,- pr natt for alle som har deltatt på skalldyrfesten.

ADKOMST RAUDØYA

Bergensfirma eller firma sør for Sognefjorden kan ta båt fra Fonnes (ca. 1 times kjøring fra Bergen). Fra Fonnes er det ca. 1,5 time til Raudøya med båt (45nm). Pris med båt fra Fonnes – Raudøya ca. Kr 575,- pr person(transport til Fonnes kommer i tillegg).
Ålesundfirma eller nord for Nordfjord kjører til Stårheim evt. Måløy (Ålesund-Stårheim 2 timer kjøring). Det går ca 1,5 time med båt fra Stårheim til Raudøya. Pris med båt fra Stårheim- Raudøya ca. kr 575,- pr person (transport til Stårheim kommer i tillegg).
For Florøfirma eller firma fra Førde og Sogn er det naturlig å ta en rutebåt fra Florø til Askrova som tar ca. 30 minutt. Pris med rutebåt fra Florø – Askrova kr 85,- pr person(Transport til Florø kommer i tillegg).
For Fjalerfirma eller firma fra Askvoll og Hyllestad er det naturlig å bli hentet med båt i Dalsfjorden. Det er ca. 30 min fra Raudøya. Pris med båt fra Askvoll – Raudøya NOK 150 pr person (transport til Askvoll kommer i tillegg).
Som båttransport blir det brukt både offentlig transport og taxibåt Norstar 26 og Anytec 750.

Man kan også arrangere tur med Seilbåten Svanhild eller gamle ærverdige Atløy.
Vi vil også anbefale på det sterkeste en tur innom Kystmuseet i Sogn og Fjordane som ligger i Florø.

Kontakt Dag Jøran Hjelmeland på telefon 91792233 for informasjon om båttransport og booking.