Florø (4 av 7)Florø-Natur (11 av 16)Florø-Natur (15 av 16)Låven (1 av 4)slider1slider5slider7slider8slider10slider13slider62slider15sliderxx42014-05-19 at 08.45

2014-05-19 at 08.45

Mat - overnatting - opplevelser

Ønsker du et luksuriøst opphold og aktiviteter utenom det vanlige på Vestlandet, så kan vi tilby våre eksklusive fasiliteter på Raudøya vest for Florø by. Enten du vil ta med deg familien, vennene, kollegaene eller kundene, så kan Efinor Reiseliv tilby opplevelser som ingen hotell kan matche.

På Raudøya kan du om du vil nyte stillheten og roen som eneste bruker av området, og du får til disposisjon en fantastisk bolig med meget høy standard. Er dere mange, stiller vi også låven til disposisjon, med spiseplass til 70 personer – perfekt for bryllup, fødselsdager, kurs, seminar, konferanse osv.

Hovedhuset har soveplass til 4-10 personer, men vi hjelper til med å skaffe flere overnattingsplasser i nærheten av øya.

Mat og drikke

Om ønskelig kan dere få en egen privat kokk, som lager mat slik dere vil ha det, og som kan tilberede egenfanget fisk og skalldyr m.m.

Rikt tilbud av opplevelser

Efinor Reiseliv skreddersyr opplevelsene ut fra deres ønsker. Vi tilbyr egen guide som kan vise dere rundt i Florø, og hjelper dere med aktiviteter på og rundt Raudøya.

Vi kan f.eks. legge til rette for alt fra avslapping til selskapsleker og teambuilding. I den fantastiske naturen ved øya tilbyr vi for eksempel vannscooterkjøring, seiling, kanopadling, dykking, småviltjakt på and, gås, skarv m.m., seljakt og laksefiske i osen – eller rett og slett soling og bading.

De viktigste servicekriteriene for oss i Efinor Reiseliv er kundens behov, fleksibilitet, leveransepresisjon og kvalitet, med fokus på helse, miljø og sikkerhet.

Få med deg det beste av Norge

Er utferdstrangen stor, så kan vi tilby helikopterturer til Flåm og Geiranger. Eller busstur til Strynefjellet, Geiranger og Flåm. Sjøveien kan vi tilby båttur til Bulandet, Dalsfjorden med majestetiske Laukelandsfossen og Osfossen, samt øyene rundt Florø. Og vil du ta beina fatt vil vi foreslå gode turløyper på Askrova og Alden.